ΤΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ, ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ, ΤΟ ΠΙΟ ΝΟΣΤΙΜΟ ΠΑΓΩΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΟΤΕ! ΜΕ ΜΟΛΙΣ 4 ΥΛΙΚΑ!!!
ΥΛΙΚΑ:
400ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
300ΓΡ ΓΑΛΑ ΠΛΗΡΕΣ
100ΓΡ ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ
ΧΥΜΟ ΚΑΙ ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 1 ΛΕΜΟΝΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ ΡΙΧΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΥΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΕΝΑ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΣ ΜΙΓΜΑ.
ΤΟ ΡΙΧΝΩ ΣΕ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΗ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ. ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΟ ΒΓΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΧΤΥΠΑΩ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΡΜΑ. (ΦΟΕΤ) ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΩΡΕΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΠΙΟ ΝΟΣΤΙΜΟ, ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΟΤΕ!!!
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΓΕΥΣΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΠΟΥΡΕ ΦΡΟΥΤΩΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΛΕΜΟΝΙ.
ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΠΑΓΩΤΟ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΛΙΓΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΦΙΞΕΙ ΤΟΣΟ-ΟΣΟ.
ΥΛΙΚΑ:
400ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
300ΓΡ ΓΑΛΑ ΠΛΗΡΕΣ
100ΓΡ ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ
ΧΥΜΟ ΚΑΙ ΞΥΣΜΑ ΑΠΟ 1 ΛΕΜΟΝΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ ΡΙΧΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΥΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΕΝΑ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΣ ΜΙΓΜΑ.
ΤΟ ΡΙΧΝΩ ΣΕ ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΗ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ. ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΤΟ ΒΓΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΧΤΥΠΑΩ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΡΜΑ. (ΦΟΕΤ) ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΩΡΕΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΠΙΟ ΝΟΣΤΙΜΟ, ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΛΕΜΟΝΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΟΤΕ!!!
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΓΕΥΣΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΠΟΥΡΕ ΦΡΟΥΤΩΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΛΕΜΟΝΙ.
ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΠΑΓΩΤΟ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΛΙΓΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΦΙΞΕΙ ΤΟΣΟ-ΟΣΟ.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου