ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΕΤΕ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΣΑΣ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΒΑΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ, ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΡΑΜΠΛ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ.
ΥΛΙΚΑ:
50ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ
50ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ
50ΓΡ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΣΤΑΝΗ
50ΓΡ ΣΚΟΝΗ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ (ΠΟΥΔΡΑ)
50ΓΡ ΑΛΕΥΡΙ Γ.Ο.Χ
2ΜΛ ΡΟΔΟΝΕΡΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ ΡΙΧΝΩ ΤΙΣ ΖΑΧΑΡΕΣ, ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΟΣΚΙΝΙΣΜΕΝΟ.
ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΡΙΧΝΩ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΜΕ ΤΟ ΡΟΔΟΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΛΙΩΣΕΙ.
ΠΕΡΙΧΥΝΩ ΤΟ ΛΙΩΜΕΝΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΗΝ ΜΠΑΣΙΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΥΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΕΝΑ ΜΕΙΓΜΑ.
ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ 20 ΠΕΡΙΠΟΥ ΛΕΠΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΑΦΑΙΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΒΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΡΙΦΤΗ.
ΑΠΛΩΝΩ ΤΟ ΤΡΙΜΑ ΤΟΥ "ΖΥΜΑΡΙΟΥ" ΣΕ ΜΙΑ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΨΗΝΩ ΣΤΟΥΣ 160 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 10 ΛΕΠΤΑ.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου