ΧΑΒΙΑΡΙ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ

ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ ΓΕΥΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΒΙΑΡΙ!
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΓΑ ΟΞΥΡΡΥΓΧΟΥ Ή ΧΕΛΙΔΟΝΟΨΑΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΧΑΒΙΑΡΙ ΑΠΟ ΛΑΧΑΝΙΚΟ.
ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΑΛΛΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ!

ΥΛΙΚΑ:
1 ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ
6 ΚΛΩΝΑΡΑΚΙΑ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ
2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 ΛΕΜΟΝΙ
ΓΙΑΟΥΡΤΙ
ΚΟΛΙΑΝΔΡΟΣ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ (ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΑΤΟ)
ΧΑΡΑΞΤΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΨΤΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ ΜΙΑ ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ (ΣΑΝ ΝΑ ΑΛΟΙΦΕΤΕ).
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ 3 ΜΙΚΡΑ ΚΛΩΝΑΡΑΚΙΑ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΙΣΑΔΙ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΚΑΙ  ΕΝΩΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΣ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ. ΡΑΝΤΙΣΤΕ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΑΚΙ ΚΑΙ ΤΥΛΙΞΤΕ ΣΕ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ.
ΨΗΣΤΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΗΘΟΥΝ ΚΑΛΑ.
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑΔΙΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΨΥΧΑ.
ΚΟΨΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΨΥΧΑ ΚΑΙ ΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΥΤΟ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ ΤΗΓΑΝΑΚΙ.
ΣΩΤΑΡΕ ΤΗΝ ΓΙΑ 30 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΥΓΡΑ ΕΙΧΑΝ ΜΕΙΝΕΙ.
ΤΗΝ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΟΛΙΑΝΔΡΟ (ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ), 1 ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΧΥΜΟ ΑΠΟ 1 ΛΕΜΟΝΙ. ΑΝΑΔΕΨΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ 1 ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΣΕ ΦΡΥΓΑΝΙΣΜΕΝΕΣ ΦΕΤΟΥΛΕΣ ΨΩΜΙΟΥ

Σχόλια