ΤΟ ΓΟΥΑΣΑΜΠΙ ΕΠΕΙΔΗ ΦΡΕΣΚΟ ΔΕΝ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ, ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΣΚΟΝΗΣ, Η ΣΑΝ ΠΑΤΕ.
ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΣΙΝΑΜΑ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΓΕΥΣΗ
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΝΟΔΕΨΕΙ ΑΨΟΓΑ ΤΟ ΨΑΡΙ Ή ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΣΑΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝ ΣΥΝΔΥΑΣΤΕΙ ΣΑΝ ΣΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΥΛΙΚΑ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΩΣ ΓΟΥΑΣΑΜΠΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ:
ΥΛΙΚΑ:
10ΓΡ ΠΑΤΕ ΓΟΥΑΣΑΜΠΙ
100ΓΡ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
2ΓΡ ΤΖΙΝΤΖΕΡ
0.2 ΓΡ ΧΑΩΤΑΝΑ
1ΓΡ ΚΟΛΙΑΝΔΡΟ
15ΜΛ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ
5ΓΡ ΔΥΟΣΜΟ
ΧΥΜΟ ΑΠΟ 1/2 ΛΑΪΜ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΙΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΟΣΜΟ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΨΙΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ.
ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΤΖΙΝΤΖΕΡ, ΤΟ ΠΑΤΕ ΓΟΥΑΣΑΜΠΙ, ΤΗΝ ΧΑΩΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ.
ΣΕ ΕΝΑ ΣΕΗΚΕΡ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΪΜ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΥΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΙΓΜΑ ΛΑΔΟΛΕΜΟΝΟΥ.
ΑΝΑΔΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΜΠΑΣΙΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΟΛΕΜΟΝΟ ΚΑΙ ΟΜΟΙΓΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΖΙ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ
ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΣΙΝΑΜΑ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΓΕΥΣΗ
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΝΟΔΕΨΕΙ ΑΨΟΓΑ ΤΟ ΨΑΡΙ Ή ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΣΑΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝ ΣΥΝΔΥΑΣΤΕΙ ΣΑΝ ΣΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΥΛΙΚΑ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΩΣ ΓΟΥΑΣΑΜΠΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ:
ΥΛΙΚΑ:
10ΓΡ ΠΑΤΕ ΓΟΥΑΣΑΜΠΙ
100ΓΡ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
2ΓΡ ΤΖΙΝΤΖΕΡ
0.2 ΓΡ ΧΑΩΤΑΝΑ
1ΓΡ ΚΟΛΙΑΝΔΡΟ
15ΜΛ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ
5ΓΡ ΔΥΟΣΜΟ
ΧΥΜΟ ΑΠΟ 1/2 ΛΑΪΜ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΙΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΟΣΜΟ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΨΙΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ.
ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΣΗΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΤΖΙΝΤΖΕΡ, ΤΟ ΠΑΤΕ ΓΟΥΑΣΑΜΠΙ, ΤΗΝ ΧΑΩΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ.
ΣΕ ΕΝΑ ΣΕΗΚΕΡ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΪΜ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΥΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΙΓΜΑ ΛΑΔΟΛΕΜΟΝΟΥ.
ΑΝΑΔΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΤΗΣ ΜΠΑΣΙΝΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΟΛΕΜΟΝΟ ΚΑΙ ΟΜΟΙΓΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΖΙ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου