ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΤΟ ΠΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΓΙΟΥΒΕΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΑΠΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΣΥΝΤΑΓΟΛΟΓΙΟΥ!!!
ΥΛΙΚΑ:
1 ΚΙΛΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΠΑΛΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ
1 ΦΥΛΛΟ ΔΑΦΝΗ
500ΓΡ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕΤΡΙΟ
2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
1 ΣΚΟΡΔΟ
3-4 ΚΟΚΚΟΥΣ ΜΠΑΧΑΡΙ
1 Κ.Σ. ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
2 ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ
1 ΠΡΕΖΑ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΣΤΙΚ ΚΑΝΕΛΑΣ
ΠΙΠΕΡΙ-ΑΛΑΤΙ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΡΑΖΩ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΔΑΦΝΗ, 1 ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΚΟΚΚΟΥΣ ΑΠΟ ΜΠΑΧΑΡΙ. ΑΦΑΙΡΩ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΡΙΧΝΩ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΣΩΤΑΡΩ 1 ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΠΕΛΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΕΠΙΣΗΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ.
ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΡΟΒΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΒΗΝΩ ΜΕ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΡΙΧΝΩ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ, ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ, ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΙΚ ΚΑΝΕΛΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ.
ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΘΙΑ ΓΑΣΤΡΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΨΗΝΩ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ. ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΙ ΒΡΑΣΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΟ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΨΗΝΩ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΑ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.
ΣΕΡΒΙΡΩ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΕ ΛΙΓΗ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΓΡΑΒΙΕΡΑ
ΥΛΙΚΑ:
1 ΚΙΛΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΠΑΛΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ
1 ΦΥΛΛΟ ΔΑΦΝΗ
500ΓΡ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕΤΡΙΟ
2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
1 ΣΚΟΡΔΟ
3-4 ΚΟΚΚΟΥΣ ΜΠΑΧΑΡΙ
1 Κ.Σ. ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
2 ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ
1 ΠΡΕΖΑ ΖΑΧΑΡΗ
1 ΣΤΙΚ ΚΑΝΕΛΑΣ
ΠΙΠΕΡΙ-ΑΛΑΤΙ
1 ΠΟΤΗΡΙ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΡΑΖΩ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΔΑΦΝΗ, 1 ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΚΟΚΚΟΥΣ ΑΠΟ ΜΠΑΧΑΡΙ. ΑΦΑΙΡΩ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΡΙΧΝΩ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΣΩΤΑΡΩ 1 ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΠΕΛΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΕΠΙΣΗΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ.
ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΡΟΒΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΒΗΝΩ ΜΕ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΡΙΧΝΩ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ, ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ, ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΙΚ ΚΑΝΕΛΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ.
ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΘΙΑ ΓΑΣΤΡΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΨΗΝΩ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ. ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΙ ΒΡΑΣΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΟ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΨΗΝΩ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΑ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ.
ΣΕΡΒΙΡΩ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΕ ΛΙΓΗ ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΓΡΑΒΙΕΡΑ
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου