ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΟΥ WELLINGTON ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΠΙΑΤΟ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΔΕ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΛΩΜΟ ΣΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ
ΥΛΙΚΑ:
ΦΥΛΛΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ
1 ΚΡΟΚΟ
10ΜΛ ΓΑΛΑ
1 ΦΙΛΕΤΟ ΣΟΛΩΜΟΥ
ΑΝΙΘΟ
ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΦΡΕΣΚΟ
20ΓΡ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ
30ΓΡ ΡΟΚΦΟΡ
ΑΛΑΤΙ-ΛΕΥΚΟ ΠΙΠΕΡΙ
1ΣΚ ΣΚΟΡΔΟ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΩ ΤΟ ΦΙΛΕΤΟ ΣΟΛΩΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΦΟΛΙΑΤΑ.
ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΞΕΡΑΚΙ ΡΙΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΙΘΟ, ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΤΑ ΤΥΡΙΑ, ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ. ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΠΟΛΤΟΠΟΙΩ.
ΑΛΟΙΦΩ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΑΥΤΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΟΛΩΜΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΚΑΛΑ ΣΕ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΝ ΣΦΟΛΙΑΤΑ.
ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛΑΚΙ ΑΝΑΔΕΥΩ ΤΟΝ ΚΡΟΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΛΟΙΦΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΟΥΣΤΑ. ΧΑΡΑΖΩ ΕΛΑΦΡΑ ΚΑΙ ΨΗΝΩ ΓΙΑ 35 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ 190 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΛΩΜΟ ΣΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ
ΥΛΙΚΑ:
ΦΥΛΛΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ
1 ΚΡΟΚΟ
10ΜΛ ΓΑΛΑ
1 ΦΙΛΕΤΟ ΣΟΛΩΜΟΥ
ΑΝΙΘΟ
ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΦΡΕΣΚΟ
20ΓΡ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ
30ΓΡ ΡΟΚΦΟΡ
ΑΛΑΤΙ-ΛΕΥΚΟ ΠΙΠΕΡΙ
1ΣΚ ΣΚΟΡΔΟ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΩ ΤΟ ΦΙΛΕΤΟ ΣΟΛΩΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΦΟΛΙΑΤΑ.
ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΞΕΡΑΚΙ ΡΙΧΝΩ ΤΟΝ ΑΝΙΘΟ, ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΤΑ ΤΥΡΙΑ, ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ. ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΠΟΛΤΟΠΟΙΩ.
ΑΛΟΙΦΩ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΑΥΤΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΟΛΩΜΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΚΑΛΑ ΣΕ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΝ ΣΦΟΛΙΑΤΑ.
ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛΑΚΙ ΑΝΑΔΕΥΩ ΤΟΝ ΚΡΟΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΛΟΙΦΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΟΥΣΤΑ. ΧΑΡΑΖΩ ΕΛΑΦΡΑ ΚΑΙ ΨΗΝΩ ΓΙΑ 35 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ 190 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου