ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟ "ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ" ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ:
ΧΟΙΡΙΝΟ, ΟΜΕΛΕΤΑ, ΠΙΚΛΕΣ, ΨΩΜΑΚΙ, ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΡΟΖ ΣΑΛΤΣΑ
ΥΛΙΚΑ:
4 ΧΟΙΡΙΝΑ ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ
50ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ
50ΜΛ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ
2 ΑΥΓΑ
50ΓΡ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΥΡΙ
20ΜΛ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
2 ΠΙΚΛΕΣ
1/2 ΜΠΑΓΚΕΤΑ
ΤΣΕΝΤΑΡ ΦΕΤΕΣ (2)
2 Κ.Σ. ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ
1 Κ.Σ. ΚΕΤΣΑΠ
1 Κ.Γ. OUSTER SAUCE
1ΓΡ KYMINO
20ΜΛ ΓΑΛΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΑΚΙ ΡΙΧΝΩ ΛΙΓΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΣΩΤΑΡΩ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΧΟΙΡΙΝΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΣΕΙ. ΤΑ ΨΗΝΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΩ ΚΥΜΙΝΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ. ΟΤΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΓΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΓΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΑΦΑΙΡΩ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ.
ΒΑΖΩ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΗΓΑΝΑΚΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ.
ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ ΣΠΑΩ ΤΑ ΑΥΓΑ, ΡΙΧΝΩ 1 ΧΟΥΦΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ 3 Κ.Σ. ΓΑΛΑ. ΑΝΑΔΕΥΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΩ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ. ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΙΑ ΟΜΕΛΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΟΤΑΝ ΨΗΘΕΙ.
ΨΗΝΩ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΣΗ ΜΠΑΓΚΕΤΑ ΑΝΟΙΓΜΕΝΗ ΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ.
ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΡΙΧΝΩ 2 Κ.Σ. ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ, 1 Κ.Σ. ΚΕΤΣΑΠ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ 1 Κ.Γ. OYSTER SAUCE.
ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΣΤΗΝ ΜΠΑΓΚΕΤΑ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΤΥΡΙ ΤΣΕΝΤΑΡ, ΠΙΚΛΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΦΕΤΟΥΛΕΣ, ΤΑ ΧΟΙΡΙΝΑ ΦΙΛΕΤΙΝΙΑ, ΤΗΝ ΟΜΕΛΕΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΤΥΡΙ ΤΣΕΝΤΑΡ. ΡΙΧΝΩ ΤΗΝ ΡΟΖ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΤΗΝ ΜΠΑΓΚΕΤΟΥΛΑ ΜΟΥ.
ΔΕΝ ΣΕΡΒΙΡΩ ΚΑΝ ΣΕ ΠΙΑΤΟ....ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ
ΧΟΙΡΙΝΟ, ΟΜΕΛΕΤΑ, ΠΙΚΛΕΣ, ΨΩΜΑΚΙ, ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΡΟΖ ΣΑΛΤΣΑ
ΥΛΙΚΑ:
4 ΧΟΙΡΙΝΑ ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ
50ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ
50ΜΛ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ
2 ΑΥΓΑ
50ΓΡ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΥΡΙ
20ΜΛ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
2 ΠΙΚΛΕΣ
1/2 ΜΠΑΓΚΕΤΑ
ΤΣΕΝΤΑΡ ΦΕΤΕΣ (2)
2 Κ.Σ. ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ
1 Κ.Σ. ΚΕΤΣΑΠ
1 Κ.Γ. OUSTER SAUCE
1ΓΡ KYMINO
20ΜΛ ΓΑΛΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΑΚΙ ΡΙΧΝΩ ΛΙΓΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΣΩΤΑΡΩ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΧΟΙΡΙΝΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΣΕΙ. ΤΑ ΨΗΝΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΩ ΚΥΜΙΝΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ. ΟΤΑΝ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΓΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΓΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΑΦΑΙΡΩ ΤΑ ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ.
ΒΑΖΩ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΗΓΑΝΑΚΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ.
ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ ΣΠΑΩ ΤΑ ΑΥΓΑ, ΡΙΧΝΩ 1 ΧΟΥΦΤΑ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ 3 Κ.Σ. ΓΑΛΑ. ΑΝΑΔΕΥΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΩ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ. ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΙΑ ΟΜΕΛΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΟΤΑΝ ΨΗΘΕΙ.
ΨΗΝΩ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΣΗ ΜΠΑΓΚΕΤΑ ΑΝΟΙΓΜΕΝΗ ΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ.
ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΡΙΧΝΩ 2 Κ.Σ. ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ, 1 Κ.Σ. ΚΕΤΣΑΠ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ 1 Κ.Γ. OYSTER SAUCE.
ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΣΤΗΝ ΜΠΑΓΚΕΤΑ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΤΥΡΙ ΤΣΕΝΤΑΡ, ΠΙΚΛΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΦΕΤΟΥΛΕΣ, ΤΑ ΧΟΙΡΙΝΑ ΦΙΛΕΤΙΝΙΑ, ΤΗΝ ΟΜΕΛΕΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΤΥΡΙ ΤΣΕΝΤΑΡ. ΡΙΧΝΩ ΤΗΝ ΡΟΖ ΣΑΛΤΣΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΤΗΝ ΜΠΑΓΚΕΤΟΥΛΑ ΜΟΥ.
ΔΕΝ ΣΕΡΒΙΡΩ ΚΑΝ ΣΕ ΠΙΑΤΟ....ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου