ΥΛΙΚΑ:
2 ΠΑΚΕΤΑ ΤΡΙΚΟΛΟΡ
250ΓΡ ΣΠΑΝΑΚΙ
100ΜΛ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
ΖΩΜΟΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
10 ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ
100ΓΡ ΦΕΤΑ
50ΜΛ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΜΕ ΖΩΜΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΒΡΑΖΩ ΓΙΑ 9 ΛΕΠΤΑ ΤΙΣ ΠΕΝΝΕΣ.
ΤΙΣ ΣΥΡΩΝΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΦΗΝΩ ΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ.
ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΡΙΧΝΩ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΣΩΤΑΡΩ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΣΚΟΡΔΟ. ΜΟΛΙΣ ΜΑΡΑΘΟΥΝ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΣΕ ΛΩΡΙΔΕΣ. ΡΙΧΝΩ ΤΑ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΣΒΗΝΩ ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ. ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΩ ΚΑΙ ΡΙΧΝΩ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.
ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ ΡΙΧΝΩ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΝΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ. ΑΝΑΔΕΥΩ ΚΑΙ ΘΡΥΜΜΑΤΙΖΩ ΦΕΤΑ.
ΨΗΝΩ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ 160 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΩ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΟ.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου