ΠΙΑΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ "GREEK CHEF 2017" ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (Α5) ΖΕΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΘΩ ΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟΣ (ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ)
ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ! ΦΙΛΕΤΟ ΜΠΟΥΤΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΜΕΤΣΟΒΟΝΕ, ΣΥΝΟΔΕΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΟΥΡΕ ΓΙΑΧΝΕΡΩΝ, ΠΑΤΖΑΡΙ ΜΑΡΙΝΙΕ ΚΑΙ ΣΑΛΤΣΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ

ΥΛΙΚΑ:
1 ΦΙΛΕΤΟ ΑΠΟ ΜΠΟΥΤΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
200ΓΡ ΜΕΤΣΟΒΟΝΕ
1 ΝΤΟΜΑΤΑ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
10 ΑΜΠΕΛΟΦΥΛΛΑ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
400ΓΡ ΓΙΑΧΝΕΡΑ
80ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΧΥΜΟ ΑΠΟ 1 ΛΕΜΟΝΙ
1 ΜΙΚΡΗ ΠΑΤΑΤΑ ΒΡΑΣΜΕΝΗ ΣΕ ΚΥΒΑΚΙΑ
ΑΛΑΤΙ ΠΙΠΕΡΙ
1 ΠΑΤΖΑΡΙ ΒΡΑΣΜΕΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟ
ΛΕΥΚΟ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ
ΠΕΤΣΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ
200ΜΛ ΚΡΑΣΙ "ΑΙΜΙΛΙΑ"
50ΜΛ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ:
ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΑΚΙ ΣΩΤΑΡΩ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΠΟΛΥ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΑΡΑΘΟΥΝ ΡΙΧΝΩ ΤΗΝ ΝΤΟΜΑΤΑ, ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ! ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΟΒΩ ΤΟ ΜΕΤΣΟΒΟΝΕ ΣΕ ΚΥΒΑΚΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ. ΡΙΧΝΩ ΤΗΝ ΣΥΜΒΡΑΣΗ ΤΟΥ ΤΗΓΑΝΙΟΥ ΣΤΟ ΜΕΤΣΟΒΟΝΕ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΥΩ.
ΣΤΡΩΝΩ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΥΛΙΓΩ ΣΕ ΡΟΛΑΚΙΑ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕ ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΕΣ.
ΣΩΤΑΡΩ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΑΚΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΤΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΕΥΡΕΣ ΚΑΛΑ. ΑΠΟΣΥΡΩ, ΒΓΑΖΩ ΤΙΣ ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΥΛΙΓΩ ΤΟ ΡΟΛΟ ΣΕ ΑΜΠΕΛΟΦΥΛΛΑ. ΤΑ ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΝΩ ΓΙΑ 17 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ 190' ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΡΕ:
ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΕΜΑΤΑΩ ΓΙΑ 2'. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΡΙΧΝΩ ΣΕ ΠΑΓΟ. (ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΓΙΑ 3 ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) ΣΤΡΑΓΓΙΖΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΞΕΡΑΚΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΣΕ ΚΥΒΑΚΙΑ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ 30ΜΛ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ. 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΤΖΑΡΙ:
ΚΟΒΩ ΤΟ ΠΑΤΖΑΡΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΚΥΒΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΝΤΙΖΩ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, ΛΕΥΚΟ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ.
ΣΥΡΩΝΩ ΠΡΙΝ ΣΕΡΒΙΡΩ. (ΜΠΟΡΩ ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΞΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΡΕΜΑ)

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ:
ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙΩ ΤΙΣ ΠΕΤΣΕΣ ΑΠΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙΣ ΑΦΑΙΡΩ ΚΑΙ ΦΛΑΜΠΑΡΩ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ. ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΦΟΥΣΚΑΛΕΣ ΡΙΧΝΩ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ, ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΡΕΜΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΑΝΑΔΕΥΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ



Σχόλια