ΜΙΑ ΣΑΛΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΩΝ ΚΡΥΩΝ ΠΙΑΤΩΝ ΛΙΒΑΝΕΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΨΕΙ ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ Ή ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΣΑΣ.
Η ΣΑΛΑΤΑ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ" ΣΑΛΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΣΑΛΑΤΑ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΠΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ.
ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΝΟΥΜΕ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ.
ΥΛΙΚΑ:
4 ΨΗΜΕΝΕΣ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΠΙΤΕΣ
2 ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ (ΧΩΡΙΣ ΣΠΟΡΙΑ)
2 ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΣΠΟΡΙΑ
1/2 ΜΑΡΟΥΛΙ
1 ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ
1 ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ
1 Κ.Γ ΜΑΪΝΤΑΝΟ
3 ΡΑΠΑΝΑΚΙΑ
1 Κ.Γ ΦΡΕΣΚΟ ΔΥΟΣΜΟ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΛΙΩΜΕΝΗ (Ή ΣΚΟΡΔΟ ΠΑΤΕ)
ΧΥΜΟ ΑΠΟ 1 ΛΕΜΟΝΙ
ΛΑΔΙ
ΑΛΑΤΙ
ΜΑΥΡΟ ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΣΙΝΑ ΡΙΧΝΩ ΤΙΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΣΠΟΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΨΙΛΟΚΟΒΩ ΤΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ, ΤΟ ΜΑΡΟΥΛΙ, ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ, ΤΑ ΡΑΠΑΝΑΚΙΑ, ΤΟΝ ΔΥΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΪΝΤΑΝΟ (ΜΟΝΟ ΤΑ ΦΥΛΛΑ) ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ.
ΚΟΒΩ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑΚΙΑ ΤΙΣ ΨΗΜΕΝΕΣ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΙΧΝΩ ΜΕΣΑ.
ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΛΕΜΟΝΙ, ΛΑΔΙ, ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ, ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΥΩ ΚΑΛΑ.
ΣΕΡΒΙΡΩ!!
ΣΥΜΒΟΥΛΗ!!
ΨΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΠΙΤΕΣ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΡΑΓΑΝΕΣ.
Η ΣΑΛΑΤΑ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ" ΣΑΛΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΣΑΛΑΤΑ ΤΟΥ ΛΙΒΑΝΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΠΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ.
ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΙΝΟΥΜΕ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ.
ΥΛΙΚΑ:
4 ΨΗΜΕΝΕΣ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΠΙΤΕΣ
2 ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ (ΧΩΡΙΣ ΣΠΟΡΙΑ)
2 ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΣΠΟΡΙΑ
1/2 ΜΑΡΟΥΛΙ
1 ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ
1 ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ
1 Κ.Γ ΜΑΪΝΤΑΝΟ
3 ΡΑΠΑΝΑΚΙΑ
1 Κ.Γ ΦΡΕΣΚΟ ΔΥΟΣΜΟ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΛΙΩΜΕΝΗ (Ή ΣΚΟΡΔΟ ΠΑΤΕ)
ΧΥΜΟ ΑΠΟ 1 ΛΕΜΟΝΙ
ΛΑΔΙ
ΑΛΑΤΙ
ΜΑΥΡΟ ΠΙΠΕΡΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΑΣΙΝΑ ΡΙΧΝΩ ΤΙΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΣΠΟΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΨΙΛΟΚΟΒΩ ΤΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ, ΤΟ ΜΑΡΟΥΛΙ, ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ, ΤΑ ΡΑΠΑΝΑΚΙΑ, ΤΟΝ ΔΥΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΪΝΤΑΝΟ (ΜΟΝΟ ΤΑ ΦΥΛΛΑ) ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ.
ΚΟΒΩ ΣΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑΚΙΑ ΤΙΣ ΨΗΜΕΝΕΣ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΙΧΝΩ ΜΕΣΑ.
ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΛΕΜΟΝΙ, ΛΑΔΙ, ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ, ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΥΩ ΚΑΛΑ.
ΣΕΡΒΙΡΩ!!
ΣΥΜΒΟΥΛΗ!!
ΨΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΡΑΒΙΚΕΣ ΠΙΤΕΣ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΡΑΓΑΝΕΣ.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου