ΦΑΒΑ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ

ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ ΧΙΟΝΙΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΟΣΠΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΑΦΡΑΤΗ ΦΑΒΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΠΕΪΚΟΝ ΚΑΙ ΚΡΕΜΜΥΔΙΟΥ

ΥΛΙΚΑ:
300ΓΡ ΦΑΒΑ
1Λ ΝΕΡΟ
2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
1 ΚΑΡΟΤΟ
ΑΛΑΤΙ
ΠΑΠΡΙΚΑ ΚΑΥΤΕΡΗ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ
ΣΚΟΡΔΟ
4 ΦΕΤΕΣ ΜΠΕΊΚΟΝ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΡΙΧΝΩ ΤΟ ΝΕΡΟ, 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟ, ΤΗΝ ΦΑΒΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟ. ΞΑΦΡΙΖΩ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 40' (ΕΩΣ ΟΤΟΥ Η ΦΑΒΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ).
ΑΦΟΥ ΒΡΑΣΟΥΝ ΑΦΑΙΡΩ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΞΕΡ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΛΟΙΦΗ. ΡΙΧΝΩ ΜΕΣΑ 60ΜΛ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΛΑΤΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΑΝΑΚΤΕΥΩ ΞΑΝΑ.
ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΑΚΙ ΡΙΧΝΩ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΛΑΔΙ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΕΝΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΛΕΠΤΕΣ ΦΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΪΚΟΝ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ. ΣΩΤΑΡΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΛΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΩ.
ΣΕΡΒΙΡΩ ΜΕ ΚΑΥΤΕΡΗ ΠΑΠΡΙΚΑ

Σχόλια