ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΣΕ COMMENT ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΕ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ. ΤΗΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΜΕ ΟΤΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΘΑ ΕΧΕΙ, ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΕΚΟΡΙΝΟ!
ΥΛΙΚΑ:
500ΓΡ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΔΡΟΣΕΡΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ
4 ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΤΥΠΟΥ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 ΝΤΟΜΑΤΑ
1 Κ.Γ ΖΑΧΑΡΗ
1 Κ.Σ ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ
250ML ΖΩΜΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΔΑΦΝΗ
1/2 Κ.Γ ΚΑΝΕΛΑ
ΠΕΚΟΡΙΝΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΨΙΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ. ΚΟΒΩ ΤΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ΠΑΧΟΥΣ 2 ΕΚΑΤΟΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ.
ΚΟΒΩ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΩ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΠΟΛ.
ΚΟΒΩ ΤΗΝ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΟΝΚΑΣΕ (ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΥΒΑΚΙΑ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΙΧΝΩ ΣΕ ΜΠΟΛ.
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΡΙΧΝΩ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΡΙΧΝΩ ΤΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΤΑΡΩ ΚΑΛΑ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΩ.
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΡΙΧΝΩ ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΤΑΡΩ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΑΣ. ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΤΑΡΩ ΕΛΑΦΡΑ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΩ ΤΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΟΝΚΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ. ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΟΝ ΖΩΜΟ, ΤΟ ΑΛΑΤΙ, ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ, ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΑΦΝΗ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΚΑΙ ΑΦΗΝΩ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ 20' ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΟΙΓΩ ΚΑΙ ΡΙΧΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΩΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΑΚΟΜΑ ΛΕΠΤΑ. ΣΕΡΒΙΡΩ ΣΕ ΠΙΑΤΟ ΜΕ ΛΙΓΟ ΤΥΡΙ ΠΕΚΟΡΙΝΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
ΥΛΙΚΑ:
500ΓΡ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΔΡΟΣΕΡΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΑ
4 ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΤΥΠΟΥ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 ΝΤΟΜΑΤΑ
1 Κ.Γ ΖΑΧΑΡΗ
1 Κ.Σ ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ
250ML ΖΩΜΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
1 ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ
ΑΛΑΤΙ
ΠΙΠΕΡΙ
ΔΑΦΝΗ
1/2 Κ.Γ ΚΑΝΕΛΑ
ΠΕΚΟΡΙΝΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΨΙΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ. ΚΟΒΩ ΤΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ΠΑΧΟΥΣ 2 ΕΚΑΤΟΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΩ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ.
ΚΟΒΩ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΩ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΠΟΛ.
ΚΟΒΩ ΤΗΝ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΟΝΚΑΣΕ (ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΥΒΑΚΙΑ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΙΧΝΩ ΣΕ ΜΠΟΛ.
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΡΙΧΝΩ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΡΙΧΝΩ ΤΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΤΑΡΩ ΚΑΛΑ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΑΦΑΙΡΩ.
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΡΙΧΝΩ ΤΟΝ ΠΕΛΤΕ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΤΑΡΩ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΑΣ. ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΤΑΡΩ ΕΛΑΦΡΑ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΩ ΤΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΟΝΚΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ. ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΟΝ ΖΩΜΟ, ΤΟ ΑΛΑΤΙ, ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ, ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΑΦΝΗ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΚΑΙ ΑΦΗΝΩ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ 20' ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΟΙΓΩ ΚΑΙ ΡΙΧΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΩΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΑΚΟΜΑ ΛΕΠΤΑ. ΣΕΡΒΙΡΩ ΣΕ ΠΙΑΤΟ ΜΕ ΛΙΓΟ ΤΥΡΙ ΠΕΚΟΡΙΝΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου