ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ-ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΨΑ ΣΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥ MEGA CHANNEL ΣΤΙΣ 31-12-2015 ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΗ ΠΕΤΡΕΤΖΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΚΑΝΤΟ ΟΠΩΣ Ο ΑΚΗΣ.
ΠΑΡΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΧΑΡΤΙ-ΣΤΥΛΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΗΣ ΑΥΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

ΥΛΙΚΑ:
1 ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΘΥΜΑΡΙ
ΣΚΟΡΔΟ
2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ
10 ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΑΜΠΙΝΙΟΝ
50 ML ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ
50 ΓΡ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΜΕΛΙ
10 ML ΚΟΝΙΑΚ
5ΓΡ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ
ΛΙΓΟ ΒΟΥΤΥΡΟ
20ΓΡ ΜΑΪΝΤΑΝΟ
150ML ΖΩΜΟΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΚΟΒΩ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΣΕ ΛΕΠΤΕΣ ΦΕΤΕΣ (ΕΜΙΝΣΕ) ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΛΕΠΤΕΣ ΦΕΤΕΣ.
ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΡΙΧΝΩ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟ ΘΥΜΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΤΑΡΩ ΚΑΛΑ. ΣΒΗΝΩ ΜΕ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΤΑ ΑΠΟΣΥΡΩ.
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΑΠΟ ΤΥΧΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΙΝΕΣ ΚΑΙ ΛΙΠΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΤΟ ΣΩΤΑΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΤΕΙ ΑΠ' ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ.
ΑΠΟΣΥΡΩ ΚΑΙ ΚΟΒΩ ΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ΠΑΧΟΥΣ 2 ΕΚΑΤΟΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΡΙΧΝΩ ΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ ΝΤΙΖΟΝ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝΤΡΟΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΥΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΣΕ ΕΝΑ ΤΣΙΚΑΛΙ ΡΙΧΝΩ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΑΥΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΩΤΑΡΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΥΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
ΡΙΧΝΩ ΤΟ ΚΟΝΙΑΚ ΚΑΙ ΦΛΑΜΠΑΡΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ ΡΙΧΝΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΩΜΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ. ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ 10-15 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΟ ΜΑΪΝΤΑΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΑΛΑΤΑ. ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΙΧΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΡΟΚΑ, ΦΙΝΟΚΙΟ, ΦΙΛΕΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ, ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ, ΛΑΔΙ, ΛΕΜΟΝΙ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ!!!

 

Σχόλια