ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΤΗΣ ΝΗΣΤΕΙΑΣ

ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΦΙΛΗ-ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΥΤΗ Η ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΥΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ:

ΥΛΙΚΑ:
1 ΠΑΚΕΤΟ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ
200ΓΡ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΣΕ "ΔΕΝΤΡΑΚΙΑ"
10 ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ
4 ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΑΜΠΙΝΙΟΝ
3 Κ.Σ. ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΑ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΖΩΜΟΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
100ΓΡ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
50ΓΡ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ
50ΜΛ ΚΡΑΣΙ ΛΕΥΚΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΒΑΖΩ ΤΟΝ ΖΩΜΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ. ΜΟΛΙΣ ΒΡΑΣΕΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΡΑΖΩ ΓΙΑ 7 ΛΕΠΤΑ.
ΣΟΥΡΩΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΑΩ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΡΑΝΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.
ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΡΙΧΝΩ ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΡΙΧΝΩ ΜΕΣΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΤΑΡΩ ΓΙΑ 2-3 ΛΕΠΤΑ. ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΟ ΜΠΡΟΚΟΛΟ, ΤΑ ΝΤΟΜΑΤΙΝΙΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΣΠΥΡΙ. ΣΩΤΑΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑ 5 ΠΕΡΙΠΟΥ ΛΕΠΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΒΗΝΩ ΜΕ ΚΡΑΣΙ.
ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΗΝ ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΚΑΛΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΗ ΣΑΛΤΣΑ. ΡΙΧΝΩ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΔΕΥΩ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ. ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΩ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΩ ΜΕ ΤΥΡΙ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ.

Σχόλια