ΥΛΙΚΑ:
1 ΑΥΓΟ
200ML ΓΑΛΑ
200ΓΡ. ΑΛΕΥΡΙ
ΧΥΜΟ ΑΠΟ 1 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
1 Κ.Γ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΟΔΑ
30ΓΡ ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ ΡΙΧΝΩ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ. ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΡΙΧΝΩ ΤΟΝ ΧΥΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΔΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΥΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΦΡΙΣΟΥΝ. ΑΦΟΥ ΑΦΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΡΙΧΝΩ ΣΤΗΝ ΜΠΑΣΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΥΩ ΚΑΛΑ.
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΟΣΚΙΝΙΖΩ ΚΑΙ ΡΙΧΝΩ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΥΟΝΤΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΕΝΑ ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΟ ΜΙΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙ.
ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΤΗΓΑΝΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΚΑΛΑ ΡΙΧΝΩ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΜΙΓΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΤΗΓΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ 1 ΛΕΠΤΟ. ΓΥΡΙΖΩ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΛΕΠΤΟ.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΕΥΤΕΙΤΕ ΤΑ PANCAKES ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ, Ή ΜΕΛΙ, Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΛΙΓΗ ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου