ΥΛΙΚΑ:
500ΓΡ ΓΑΡΙΔΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΕΣ
2 Κ.Σ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 Κ.Σ ΧΥΜΟ ΛΑΪΜ
1 Κ.Γ ΜΑΥΡΟ ΠΙΠΕΡΙ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ/ 1 ΚΑΥΤΕΡΗ ΠΙΠΕΡΙΤΣΑ ΤΥΠΟΥ ΤΣΙΛΙ
450ΓΡ. ΣΑΛΤΣΑ ΠΕΣΤΟ
ΑΓΛΥΚΟ ΓΑΛΑ ΚΑΡΥΔΑΣ
ΚΟΛΙΑΝΤΡΟΣ
ΑΛΑΤΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΜΑΖΙ ΜΕ 1 Κ.Σ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ,
ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΑΪΜ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ. ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ 30CM ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ 1
Κ.Σ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ
ΤΣΙΛΙ ΚΑΙ ΣΩΤΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑ 3-4’. ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ, ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
ΒΕΡΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΡΥΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 10’ ΣΕ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ
ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΒΡΑΣΗ.
ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΠΟΛ ΣΤΗ
ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΟΥΝ ΓΙΑ 5΄ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΟΥΝ ΟΙ ΓΑΡΙΔΕΣ.
ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΚΟΛΙΑΝΤΡΟ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΩ.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕΡΒΙΡΩ ΜΕ BABY ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΩΤΕ ΣΕ ΛΑΔΙ ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΘΥΜΑΡΙ
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου