ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕΡΟ ΚΟΤΟΜΠΙΦΤΕΚΙ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ:
ΥΛΙΚΑ:
650 ΓΡ ΚΙΜΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
100ΓΡ ΚΑΡΟΤΟ
200ΓΡ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
15 ΓΡ ΣΚΟΡΔΟ
20ΓΡ ΤΖΙΝΤΖΕΡ
125 ΓΡ ΑΛΕΣΜΕΝΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΤΟΣΤ
60ΓΡ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 ΑΥΓΟ
5ΓΡ. ΔΥΟΣΜΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
3ΓΡ ΡΙΓΑΝΗ
1ΓΡ ΚΟΛΙΑΝΔΡΟ
ΑΛΑΤΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΙΓΜΑ. ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΤΗΓΑΝΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΚΑΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 5' ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 7' ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ. ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΝΤΙΠ ΠΙΠΕΡΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ
(ΤΟ ΝΤΙΠ ΠΙΠΕΡΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ)
ΥΛΙΚΑ:
650 ΓΡ ΚΙΜΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
100ΓΡ ΚΑΡΟΤΟ
200ΓΡ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
15 ΓΡ ΣΚΟΡΔΟ
20ΓΡ ΤΖΙΝΤΖΕΡ
125 ΓΡ ΑΛΕΣΜΕΝΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ ΤΟΣΤ
60ΓΡ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
1 ΑΥΓΟ
5ΓΡ. ΔΥΟΣΜΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ
3ΓΡ ΡΙΓΑΝΗ
1ΓΡ ΚΟΛΙΑΝΔΡΟ
ΑΛΑΤΙ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΙΓΜΑ. ΠΛΑΘΟΥΜΕ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΤΗΓΑΝΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΚΑΛΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ 5' ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ 7' ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ. ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΕ ΝΤΙΠ ΠΙΠΕΡΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ
(ΤΟ ΝΤΙΠ ΠΙΠΕΡΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ)
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου