ΡΙΖΟΤΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ORIGINAL

ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ ΤΟ ΠΙΛΑΦΙ, ΑΛΛΟ ΤΟ ΡΥΖΙ, ΑΛΛΟ ΤΟ ΡΙΖΟΤΟ. ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ 100%ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΡΙΖΟΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΜΑΓΕΨΕΙ.

ΥΛΙΚΑ:
ΡΥΖΙ ΑΡΜΠΟΡΙΟ 50ΓΡ
ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ 15 ΓΡ
ΚΡΑΣΙ ΛΕΥΚΟ 15ΓΡ
ΖΩΜΟΣ ΚΟΤΑΣ 15ΓΡ
ΒΟΥΤΥΡΟ 2Ο ΓΡ
ΠΟΡΤΣΙΝΙ 20ΓΡ
ΠΛΕΥΡΩΤΟΥΣ 20ΓΡ
ΣΑΜΠΙΝΙΟΝ 20ΓΡ
ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ 30ΓΡ
ΛΑΔΙ ΤΡΟΥΦΑΣ 0.2ΓΡ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΣΩΤΑΡΩ ΣΕ 5 ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΜΟΥ ΚΟΜΜΕΝΑ ΣΕ ΛΕΠΤΕΣ ΦΕΤΕΣ (ΕΜΙΝΣΕ). ΑΦΟΥ ΣΩΤΑΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΟ ΡΥΖΙ ΝΑ ΣΩΤΑΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ 1' ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΒΗΝΩ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΩ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΖΩΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ. ΑΦΟΥ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΓΡΑ ΡΙΧΝΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΖΩΜΟ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΥΩ ΚΑΛΑ. ΟΤΑΝ ΧΥΛΩΣΕΙ ΤΟ ΡΙΖΟΤΟ ΜΑΣ ΑΠΟΣΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΩ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΒΟΥΤΥΡΟ, ΤΗΝ ΠΑΡΜΕΖΑΝΑ ΚΑΙ 3 ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΛΑΔΙ ΤΡΟΥΦΑΣ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΩ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΖΕΣΤΟ

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Ο ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΙΖΟΤΟ ΕΙΝΑΙ 15-16 ΛΕΠΤΑ.
ΑΠΟΦΥΓΕΤΑΙ ΤΗΓΑΝΙ ΓΙΑΤΙ Η ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΚΕΥΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΡΙΖΟΤΟ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΜΕΤΡΑΕΙ!

Σχόλια