ΥΛΙΚΑ:
250ΓΡ NOODLES
150ΓΡ ΒΡΑΣΜΕΝΕΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ
1/2 ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΦΕΤΕΣ
1 ΚΑΡΟΤΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
ΦΥΛΛΑ ΚΟΛΙΑΝΔΡΟΥ
3 ΔΡΟΣΕΡΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
1ΣΚ. ΣΚΟΡΔΟ
ΛΙΓΟ ΣΚΟΝΗ ΤΣΙΛΙ
ΧΥΜΟ ΑΠΟ 2 ΛΑΪΜ
1Κ.Σ ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ
ΕΚΤΛΕΣΗ:
ΒΡΑΖΩ ΤΑ NOODLES ΓΙΑ 2-3' ΣΕ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΣΟΥΡΩΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΥΩΝΩ ΕΛΑΦΡΑ.
ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ ΡΙΧΝΩ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ, ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ, ΤΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΑΡΟΤΟ, ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΚΟΛΙΑΝΔΡΟΥ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΧΟΝΤΡΟΚΟΨΕΙ ΠΡΩΤΑ, ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ NOODLES ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΥΩ.
ΣΕ ΕΝΑ ΓΟΥΔΙ ΣΠΑΩ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΛΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΟ ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΪΜ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΜΕ 3-4 Κ.Σ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΥΝΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΑΤΑ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΩ.
250ΓΡ NOODLES
150ΓΡ ΒΡΑΣΜΕΝΕΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ
1/2 ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΦΕΤΕΣ
1 ΚΑΡΟΤΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ
ΦΥΛΛΑ ΚΟΛΙΑΝΔΡΟΥ
3 ΔΡΟΣΕΡΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
1ΣΚ. ΣΚΟΡΔΟ
ΛΙΓΟ ΣΚΟΝΗ ΤΣΙΛΙ
ΧΥΜΟ ΑΠΟ 2 ΛΑΪΜ
1Κ.Σ ΑΧΝΗ ΖΑΧΑΡΗ
ΕΚΤΛΕΣΗ:
ΒΡΑΖΩ ΤΑ NOODLES ΓΙΑ 2-3' ΣΕ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΑ ΣΟΥΡΩΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΥΩΝΩ ΕΛΑΦΡΑ.
ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ ΡΙΧΝΩ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ, ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ, ΤΟ ΤΡΙΜΜΕΝΟ ΚΑΡΟΤΟ, ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΚΟΛΙΑΝΔΡΟΥ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΧΟΝΤΡΟΚΟΨΕΙ ΠΡΩΤΑ, ΤΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ NOODLES ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΥΩ.
ΣΕ ΕΝΑ ΓΟΥΔΙ ΣΠΑΩ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΛΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΟ ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΪΜ. ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΜΕ 3-4 Κ.Σ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΥΝΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΛΑΤΑ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΩ.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου