ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΓΕΜΙΣΤΟ

ΥΛΙΚΑ:
1 ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΟ
200ΓΡ ΡΥΖΙ ΚΑΡΟΛΙΝΑ
1 ΠΙΠΕΡΙΑ
1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΗΡΟ
100ΜΛ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
ΛΑΔΙ
ΑΛΑΤΙ-ΜΠΟΥΚΟΒΟ
ΘΥΜΑΡΙ
ΡΟΚΑ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΨΙΛΟΚΟΒΟΥΜΕ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ. ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΟ ΡΥΖΙ, ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ ΚΑΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΑΛΑΤΙ, ΜΠΟΥΚΟΒΟ, ΘΥΜΑΡΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.
ΓΕΜΙΖΩ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΕΩΣ ΤΑ 2/3 ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΝΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΕΣ. ΨΗΝΩ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 180 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ 20 ΠΕΡΙΠΟΥ ΛΕΠΤΑ. ΣΕΡΒΙΡΩ ΜΕ ΡΟΚΑ.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΨΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΜΕ ΡΥΖΙ.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΔΟΝΤΟΓΛΥΦΙΔΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ!
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΚΟΒΟ!

Σχόλια