ΣΠΑΛΑ ΦΟΥΡΝΟΥ (Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΤΑΓΗ)

ΥΛΙΚΑ:
ΧΟΙΡΙΝΗ ΣΠΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΚΚΑΛΟ 3 ΚΙΛΑ
1 ΚΙΛΟ ΠΑΤΑΤΕΣ BABY
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
4 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ
4-5 ΚΛΩΝΑΡΙΑ ΦΡΕΣΚΟ ΘΥΜΑΡΙ
ΑΛΑΤΙ ΧΟΝΤΡΟ
ΠΙΠΕΡΙ
ΠΡΟΣΟΥΤΟ 8 ΦΕΤΕΣ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΤΗΝ ΣΠΑΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΕΙ ΚΑΛΑ.ΒΡΕΧΩ ΤΗΝ ΣΠΑΛΑ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΑΛΑΤΙ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ.
ΕΠΕΙΤΑ ΓΥΡΙΖΩ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.
ΤΡΥΠΑΩ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΕΝΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΚΛΩΝΑΡΙΑ ΘΥΜΑΡΙΟΥ.
ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΜΙΑ ΛΑΜΑΡΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ. ΚΑΛΥΒΩ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΠΑΛΑΣ ΜΕ ΦΕΤΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΟΥΤΟ. ΣΤΗΝ ΛΑΜΑΡΙΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΠΑΤΑΤΕΣ BABY ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΦΛΟΥΔΙ ΚΑΙ ΨΗΝΩ ΣΤΟΥΣ 160 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΟΜΙΣΗ ΩΡΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΤΟ ΠΡΟΣΟΥΤΟ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΑΛΑΚΟ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΜΠΕΪΚΟΝ.
ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΠΕΡΙ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΝΑΙΟΔΩΡΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ!


Σχόλια