ΕΔΩ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΣΑΝ ΜΕΖΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΨΕΙ ΤΟ ΟΥΖΟ ΜΑΣ, ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΜΑΣ Ή/ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΠΥΡΑ ΜΑΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΧΤΑΠΟΔΙΟΥ:
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΕ ΝΕΡΟ ΜΕ ΞΥΔΙ (3/4 ΝΕΡΟ 1/4 ΞΥΔΙ), ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΔΑΦΝΗΣ, 3 ΜΠΑΧΑΡΙΑ, 1 ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗ ΓΛΥΚΑΝΙΣΣΟ ΓΙΑ 1ΜΙΣΗ ΩΡΑ.
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ:
ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΟΥ ΧΤΑΠΟΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ. ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΞΥΣΜΑ ΛΑΪΜ, ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΪΜ, ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΠΑΠΡΙΚΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗ, ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ
ΣΕ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕΣΚΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΧΤΑΠΟΔΙΟΥ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΩΜΑΤΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΣΙΝΑ ΜΑΣ!
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΔΑΦΝΗΣ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΩΜΑΤΙΣΕΙ 100 ΛΙΤΡΑ ΝΕΡΟ ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ.
ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΧΤΑΠΟΔΙΟΥ:
ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΕ ΝΕΡΟ ΜΕ ΞΥΔΙ (3/4 ΝΕΡΟ 1/4 ΞΥΔΙ), ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΔΑΦΝΗΣ, 3 ΜΠΑΧΑΡΙΑ, 1 ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗ ΓΛΥΚΑΝΙΣΣΟ ΓΙΑ 1ΜΙΣΗ ΩΡΑ.
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ:
ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΟΥ ΧΤΑΠΟΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ. ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΞΥΣΜΑ ΛΑΪΜ, ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΪΜ, ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΠΑΠΡΙΚΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗ, ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ
ΣΕ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕΣΚΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΧΤΑΠΟΔΙΟΥ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΩΜΑΤΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΣΙΝΑ ΜΑΣ!
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΔΑΦΝΗΣ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΩΜΑΤΙΣΕΙ 100 ΛΙΤΡΑ ΝΕΡΟ ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου