ΜΙΑ "ΚΡΗΤΙΚΗ" ΣΑΛΑΤΑ ΔΡΟΣΕΡΗ, ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΨΕΙ ΕΝΑ ΑΔΥΝΑΜΟ ΣΕ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ ΓΕΥΜΑ.
ΥΛΙΚΑ:
300ΓΡ ΛΟΛΑ ΣΓΟΥΡΗ
75 ΓΡ ΑΠΑΚΙ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΛΕΠΤΕΣ ΦΕΤΕΣ
50ΓΡ FLAKES ΑΠΟ ΓΡΑΒΙΕΡΑ
50ΓΡ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΗΛΟ
20ΓΡ ΡΟΓΔΙ
20ΓΡ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ ΟΞΥΜΕΛΙ (ΒΛΕΠΕ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΤΟ: http://tosyntagologio.blogspot.gr/2016/10/blog-post_19.html?view=sidebar)
ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΟΛΑ ΚΟΜΜΕΝΗ ΜΕΣΚΛΑ (ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΝΕΥΡΟ ΤΟΥ ΦΥΛΛΟΥ), ΤΟ ΑΠΑΚΙ, ΤΙΣ ΦΛΟΙΔΕΣ ΓΡΑΒΙΕΡΑΣ. ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΚΥΒΑΚΙΑ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΡΟΓΔΙ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ ΟΞΥΜΕΛΙ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ!
ΣΥΜΒΟΥΛΗ:
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΑΘΩΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΕΥΣΤΙΚΟΣ!
ΥΛΙΚΑ:
300ΓΡ ΛΟΛΑ ΣΓΟΥΡΗ
75 ΓΡ ΑΠΑΚΙ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΛΕΠΤΕΣ ΦΕΤΕΣ
50ΓΡ FLAKES ΑΠΟ ΓΡΑΒΙΕΡΑ
50ΓΡ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΗΛΟ
20ΓΡ ΡΟΓΔΙ
20ΓΡ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ ΟΞΥΜΕΛΙ (ΒΛΕΠΕ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΤΟ: http://tosyntagologio.blogspot.gr/2016/10/blog-post_19.html?view=sidebar)
ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΟΛΑ ΚΟΜΜΕΝΗ ΜΕΣΚΛΑ (ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΝΕΥΡΟ ΤΟΥ ΦΥΛΛΟΥ), ΤΟ ΑΠΑΚΙ, ΤΙΣ ΦΛΟΙΔΕΣ ΓΡΑΒΙΕΡΑΣ. ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΚΥΒΑΚΙΑ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΡΟΓΔΙ. ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΙΝΕΓΚΡΕΤ ΟΞΥΜΕΛΙ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ!
ΣΥΜΒΟΥΛΗ:
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΟ ΚΑΘΩΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΕΥΣΤΙΚΟΣ!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου