ΜΟΥΣ ΠΑΤΖΑΡΙ ΜΕ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΩΜΟ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣ ΠΑΤΖΑΡΙΟΥ:
ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΞΕΡΑΚΙ ΠΟΛΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΠΑΤΖΑΡΙ ΒΡΑΣΜΕΝΟ 350ΓΡ, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 50ΓΡ, ΜΗΛΟΞΥΔΟ 50ΓΡ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΟΙΦΗ. ΑΦΡΑΤΕΥΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΑΝΤΙΓΥ ΑΠΟ ΦΥΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ.
ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ:
ΚΟΒΩ ΛΑΧΑΝΙΚΑ (ΚΟΛΟΚΥΘΙ, ΚΑΡΟΤΟ,ΡΕΒΑ) ΣΕ ΣΤΙΚΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΣΕ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙ ΓΙΑ 1 ΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΝ. ΣΕΡΒΙΡΩ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΕ ΛΕΠΤΕΣ ΦΕΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΣΟΛΩΜΟ

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΙΑ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΟΡΕΚΤΙΚΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ Η ΨΑΡΙΚΟ!

Σχόλια