ΥΛΙΚΑ:
1 ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
1 ΦΙΝΟΚΙΟ
1 ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ
50ΓΡ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
25ΓΡ ΜΕΛΙ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΒΡΑΣΤΗ BABY ΠΑΤΑΤΑ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΡΙΧΝΩ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΟ ΦΙΛΕΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΘΩΡΑΚΙΣΩ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΑΦΑΙΡΩ.
ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΡΙΧΝΩ ΤΗΝ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ, ΤΟ ΜΕΛΙ, ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ, ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΥΩ...
ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ ΒΑΖΩ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΛΟΙΦΩ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΝΩ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 170 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 23 ΛΕΠΤΑ.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΟ ΦΙΝΟΚΙΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΕΤΕΣ, ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΑΣΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ. ΑΛΑΤΙΖΩ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΩΝΩ ΚΑΙ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ 5΄. ΣΕΡΒΙΡΩ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ
1 ΦΙΛΕΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ
1 ΦΙΝΟΚΙΟ
1 ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΙΠΕΡΙΑ
50ΓΡ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ
25ΓΡ ΜΕΛΙ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
ΒΡΑΣΤΗ BABY ΠΑΤΑΤΑ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΡΙΧΝΩ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΟ ΦΙΛΕΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΘΩΡΑΚΙΣΩ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΑΦΑΙΡΩ.
ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΡΙΧΝΩ ΤΗΝ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ, ΤΟ ΜΕΛΙ, ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ, ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΥΩ...
ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΑΚΙ ΒΑΖΩ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΛΟΙΦΩ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΝΩ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 170 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 23 ΛΕΠΤΑ.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΟ ΦΙΝΟΚΙΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΕΤΕΣ, ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΟΜΜΕΝΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΕΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΑΣΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ. ΑΛΑΤΙΖΩ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΩΝΩ ΚΑΙ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ 5΄. ΣΕΡΒΙΡΩ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου