ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ GOYRMET ΚΟΥΖΙΝΑΣ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ MUST ΓΙΑ ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΑ
ΜΟΥΣ ΠΕΣΤΡΟΦΑΣ
ΥΛΙΚΑ:
240 ΓΡ ΠΕΣΤΡΟΦΑ ΨΙΧΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΚΚΑΛΑ ΒΡΑΣΜΕΝΗ
110 ΓΡ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ
50ΓΡ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
200ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙ
ΨΩΜΙ ΦΕΤΕΣ 80ΓΡ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΟ ΨΑΡΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ, ΤΗΝ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΚΑΛΑ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ. ΤΕΛΟΣ ΚΟΒΩ ΤΙΣ ΦΕΤΕΣ ΤΟΥ ΨΩΜΙΟΥ ΣΕ ΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΗΝΩ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 6΄ΣΤΟΥ 200. ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΚΟΡΝΕ ΣΕΡΒΙΡΩ ΤΗΝ ΜΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΨΗΜΕΝΑ ΨΩΜΑΚΙΑ!
ΜΟΥΣ ΠΕΣΤΡΟΦΑΣ
ΥΛΙΚΑ:
240 ΓΡ ΠΕΣΤΡΟΦΑ ΨΙΧΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΚΚΑΛΑ ΒΡΑΣΜΕΝΗ
110 ΓΡ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ
50ΓΡ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
200ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙ
ΨΩΜΙ ΦΕΤΕΣ 80ΓΡ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΟ ΨΑΡΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ, ΤΗΝ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΚΑΛΑ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΡΙΧΝΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ. ΤΕΛΟΣ ΚΟΒΩ ΤΙΣ ΦΕΤΕΣ ΤΟΥ ΨΩΜΙΟΥ ΣΕ ΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΗΝΩ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 6΄ΣΤΟΥ 200. ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΚΟΡΝΕ ΣΕΡΒΙΡΩ ΤΗΝ ΜΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΨΗΜΕΝΑ ΨΩΜΑΚΙΑ!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου