ΥΛΙΚΑ:
2 ΚΙΛΑ ΠΑΝΣΕΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΑΛΟ
ΧΥΜΟ ΑΝΑΝΑ 100ΜΛ
ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 100ΜΛ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΦΡΕΣΚΙΑ ΡΙΓΑΝΗ
ΑΛΑΤΙ ΧΟΝΤΡΟ
ΠΙΠΕΡΙ
1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΤΣΙΛΙ
2 ΣΚ. ΣΚΟΡΔΟ
50ΜΛ ΖΩΜΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
10ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΡΙΧΝΩ ΤΟΝ ΧΥΜΟ ΑΝΑΝΑ, ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΚΑΛΑ.
ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ ΡΙΧΝΩ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΡΙΧΝΩ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΥΩ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.
ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΛΑΜΑΡΙΝΑ 'Η ΤΑΨΙ ΤΙΣ ΠΑΝΣΕΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΡΙΧΝΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΝ ΖΩΜΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ, ΑΣΠΑΣΤΗ ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ ΤΣΙΛΙ, ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΙΑ ΡΙΓΑΝΗ.
ΨΗΝΩ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 25-30 ΛΕΠΤΑ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΧΡΩΜΑ. ΑΦΑΙΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΨΙ ΤΙΣ ΠΑΝΣΕΤΕΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΩ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΣΙΓΟΒΡΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΥ. ΣΕΡΒΙΡΩ ΤΙΣ ΠΑΝΣΕΤΕΣ ΠΕΡΙΧΥΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!
2 ΚΙΛΑ ΠΑΝΣΕΤΑ ΜΕ ΚΟΚΚΑΛΟ
ΧΥΜΟ ΑΝΑΝΑ 100ΜΛ
ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 100ΜΛ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΦΡΕΣΚΙΑ ΡΙΓΑΝΗ
ΑΛΑΤΙ ΧΟΝΤΡΟ
ΠΙΠΕΡΙ
1 ΠΙΠΕΡΙΑ ΤΣΙΛΙ
2 ΣΚ. ΣΚΟΡΔΟ
50ΜΛ ΖΩΜΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
10ΓΡ ΒΟΥΤΥΡΟ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΡΙΧΝΩ ΤΟΝ ΧΥΜΟ ΑΝΑΝΑ, ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΚΑΛΑ.
ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ ΡΙΧΝΩ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΡΙΧΝΩ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΥΩ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.
ΤΟΠΟΘΕΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΛΑΜΑΡΙΝΑ 'Η ΤΑΨΙ ΤΙΣ ΠΑΝΣΕΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΡΙΧΝΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΝ ΖΩΜΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ, ΑΣΠΑΣΤΗ ΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ ΤΣΙΛΙ, ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΙΑ ΡΙΓΑΝΗ.
ΨΗΝΩ ΣΕ ΠΡΟΘΕΡΜΑΣΜΕΝΟ ΦΟΥΡΝΟ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 25-30 ΛΕΠΤΑ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΧΡΩΜΑ. ΑΦΑΙΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΨΙ ΤΙΣ ΠΑΝΣΕΤΕΣ ΚΑΙ ΡΙΧΝΩ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΗΓΑΝΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΣΙΓΟΒΡΑΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ Η ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΥ. ΣΕΡΒΙΡΩ ΤΙΣ ΠΑΝΣΕΤΕΣ ΠΕΡΙΧΥΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου