ΠΑΤΕ ΕΛΙΑΣ:
ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΞΕΡΑΚΙ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΕΛΙΕΣ ΦΙΛΕΤΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΜΩΝ ΠΑΝΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙ, ΛΙΓΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΜΗΛΟΞΥΔΟ, ΤΡΙΜΜΕΝΗ ΦΡΕΣΚΙΑ ΡΙΓΑΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΤΟΠΟΙΟΥΜΕ
ΝΤΙΠ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ:
ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ, ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ ΑΝΙΘΟ, ΧΥΜΟ ΑΠΟ ΛΑΪΜ, ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ, ΛΙΓΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΑΙΤΙΚΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΤΑΜΠΑΣΚΟ. ΑΝΑΔΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ
ΝΤΙΠ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ:
ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ 50ΜΛ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ, 200ΓΡ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑ, ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΥΟΥΜΕ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΑΣ ΓΙΝΕΙ ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΟ.
ΝΤΙΠ ΠΙΠΕΡΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ:
ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΞΕΡ ΡΙΧΝΟΥΜΕ 200ΓΡ ΠΙΠΕΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ, 100ΓΡ ΦΕΤΑ, 100ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΤΥΡΙ ΚΑΙ 20ΜΛ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΤΟΠΟΙΟΥΜΕ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙ
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου