ΥΛΙΚΑ:
1ΚΙΛΟ ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΦΛΟΥΔΙ
450ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
20ΓΡ ΣΚΟΡΔΟ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ-ΣΑΦΡΑΝ- ΧΥΜΟ ΑΠΟ 1 ΛΑΪΜ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ ΣΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΙΡΟΥΝΙ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Η ΚΡΕΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΗ ΥΦΗ.
ΡΥΘΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΕΣΚΕΙΑ ΜΑΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Η ΚΡΕΜΑ ΑΓΙΟΛΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΨΕΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΨΑΡΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΓΑΝΙΤΑ!
1ΚΙΛΟ ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΦΛΟΥΔΙ
450ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
20ΓΡ ΣΚΟΡΔΟ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ-ΣΑΦΡΑΝ- ΧΥΜΟ ΑΠΟ 1 ΛΑΪΜ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ ΣΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΙΡΟΥΝΙ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Η ΚΡΕΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΗ ΥΦΗ.
ΡΥΘΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΕΣΚΕΙΑ ΜΑΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Η ΚΡΕΜΑ ΑΓΙΟΛΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΨΕΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΨΑΡΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΓΑΝΙΤΑ!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου