ΚΡΕΜΑ ΑΓΙΟΛΙ (ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ)

ΥΛΙΚΑ:
1ΚΙΛΟ ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ ΧΩΡΙΣ ΦΛΟΥΔΙ
450ΓΡ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
20ΓΡ ΣΚΟΡΔΟ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ-ΣΑΦΡΑΝ- ΧΥΜΟ ΑΠΟ 1 ΛΑΪΜ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ ΣΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΙΡΟΥΝΙ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Η ΚΡΕΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΗ ΥΦΗ.
ΡΥΘΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΕΣΚΕΙΑ ΜΑΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Η ΚΡΕΜΑ ΑΓΙΟΛΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΨΕΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΨΑΡΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΓΑΝΙΤΑ!

Σχόλια