ΣΠΙΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ

ΥΛΙΚΑ:
10-15 ΝΤΟΜΑΤΕΣ
3 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ
1 ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΗ ΓΛΥΚΑΝΙΣΟ
1 ΔΑΦΝΗ
ΦΡΕΣΚΟ ΘΥΜΑΡΙ
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
ΝΕΡΟ
ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ-ΖΑΧΑΡΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΒΑΖΩ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΟΒΩ ΣΕ 4-6 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑ. ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΨΗΝΩ ΣΤΟΥς 160 ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΙΣ ΑΦΑΙΡΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΞΕΡΑΚΙ ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ.
ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΜΗΝΑ.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΤΕ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ

Σχόλια