ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΛΩΜΟ:
ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΩ ΤΟΝ ΣΟΛΩΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΔΩΜΕΝΟ ΤΑΨΑΚΙ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΡΕ ΠΑΤΑΤΑΣ:
ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ ΣΠΑΩ ΒΡΑΣΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ, ΡΙΧΝΩ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, 1 ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΓΑΛΑ (ΟΣΟ ΠΑΡΕΙ) ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΟ. ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΑΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ 2-3 ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΛΑΔΙ ΤΡΟΥΦΑΣ.
ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΩ ΤΟΝ ΣΟΛΩΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΔΩΜΕΝΟ ΤΑΨΑΚΙ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΓΙΑ 15 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟΥΣ 200 ΒΑΘΜΟΥΣ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΡΕ ΠΑΤΑΤΑΣ:
ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΣΙΝΑ ΣΠΑΩ ΒΡΑΣΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ, ΡΙΧΝΩ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΔΟ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΕΡΙ, 1 ΑΥΓΟ ΚΑΙ ΓΑΛΑ (ΟΣΟ ΠΑΡΕΙ) ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΙΓΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΧΥΡΕΥΣΤΟ. ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΑΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΒΡΑΣΗ. ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΚΡΥΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ 2-3 ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΛΑΔΙ ΤΡΟΥΦΑΣ.
Ο πουρες πατάτας ακούγεται σκέτη πρόκληση! Πολύ ενδιαφέρον το ότι τον βάζεις να πάρει βράση!
ΑπάντησηΔιαγραφή